lauantai 18. maaliskuuta 2023

Yläosattomissa uimahalliin

18.3.2023

Yläosattomuus tullaan sallimaan uimahalleissa. Vielä epäröidään ja vastustetaan, mutta aikanaan rajoituksista luovutaan.

Heteromiehiä kauniit paljaat rinnat kiihottavat, rumat eivät. Näkyvillä oleviin kauniisiin rintoihinkin kuitenkin tottuu, joten ajan myötä rintojen eroottinen arvo laskee. Eroottinen kokemus on aivoissa. Poikkeava ärsyke vetoaa, usein tarjolla oleva ei.

Vaikka tätä asiaa ajetaan tasa-arvon nimissä, uskon, että vapaus kääntyy naisia vastaan. Yläosattomuus johtaa kilpailutilanteeseen, jossa kaunisrintaiset tahtovat esitellä ja vaatimattomammin varustellut peittää. Näin syntyy arvottava asetelma, jossa naiset kilpailevat toisiaan vastaan sen sijaan että taistelisivat tasa-arvon puolesta.

Tietysti on joukko naisia, jotka väittävät, että heitä ei kiinnosta lainkaan, mitä miehet tai muut naiset heidän rinnoistaan ajattelevat. Tämä joukko on todellisuudessa kuitenkin pieni. Suurin osa ihmisistä on hyvin riippuvainen muiden mielipiteistä.

Somessa näkyvä tyrkytyskilpailu siirtyy uimahalleihinkin. Kilpailu ei vapauta vaan ahdistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Johtaako mielipiteenvapaus syrjintään?

1.6.2023 Olen tavannut kannattaa voimakkaasti laajaa mielipiteenvapautta. Olen uskonut dialogiin, siihen, että kun erilaiset ihmiset keskust...