keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

Tube-kanava: Just Do Media (suomenkielinen)

19.4.2023

Sanna ja Rallu on pitkään naimisissa ollut matkailuautolla matkaileva aviopari. Toisinaan he viettävät autossa talvet Espanjassa, missä asuvat myös Rallun vanhemmat. Juuri tällä hetkellä pariskunnan matka käy Espanjan talven jälkeen kohti Travemündestä Suomeen lähtevää laivaa, joka irtoaa laiturista jonkin tunnin kuluttua.

Pariskuntaa kiinnostaa ruoka ja viinit, joita käsitellään myös videoissa. Vielä useammin niissä esitellään matkan varrelle sattuneita kohteita.

Kanavan parasta antia lienevät livelähetykset, jotka ovat aiheiltaan löyhiä. Tunnelma on rento, mihin auttaa kummankin esiintymiskykyisyys. 

Minulle kanava tarjoaa mahdollisuuden rentoutua. Vaikka sisältö on ihan niitä näitä, niin kun ihmiset, tavat ja suunnitelmat tulevat tutuiksi, joskus tuntuu ihan siltä kuin heidät tuntisi oikeasti. Kenties kanavan vetovoima perustuukin siihen, että sillä ikään kuin pääsee kurkkaamaan ihan oikeaan elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Johtaako mielipiteenvapaus syrjintään?

1.6.2023 Olen tavannut kannattaa voimakkaasti laajaa mielipiteenvapautta. Olen uskonut dialogiin, siihen, että kun erilaiset ihmiset keskust...